a_ArrowLine_106
kleurenrijk09
a_ArrowLine_102
kleurenrijk_logo klein0202
kleurenrijk_logo klein0202

Home

onderwater horizontaal kleiner2 Wie ben ik?

onderwater horizontaal kleiner2 Tekenlessen             -Volwassenen
     - Kids
     - Samen


onderwater horizontaal kleiner2  Workshops
     - Volwassenen
     - Kids
     - Bedrijven


onderwater horizontaal kleiner2  Eigen werk


onderwater horizontaal kleiner2 
Reiki

onderwater horizontaal kleiner2  Contact

 

a_ArrowLine_105

kids workshops (6 -16 jaar)

Kinderen van gescheiden ouders.

Hoewel ieder kind anders reageert op een scheiding, is er toch enige structuur aan te geven. Het is een soort rouwproces waar kinderen in zitten. Het is het rouwen om wat eens is geweest en wat nooit meer terug komt.

Een rouwproces bestaat uit 5 fasen. Ontkenning, woede, marchanderen, depressie en aanvaarding. Hoewel deze fasen in deze volgorde zijn geplaatst wil dit niet zeggen dat ze elkaar ook op die manier opvolgen. Ieder kind reageert anders en het gaat dus ook, om steeds terugkerende onderdelen van een proces, waarbij ze steeds op een diepere laag beleefd kunnen worden. Het ene kind zal eerder geneigd zijn om naar een volgende fase over te gaan dan een ander kind. En sommige kinderen gaan zelfs terug naar een eerdere fase, om deze verder uit te diepen.

Er wordt bewust maar anderhalf uur getekend, omdat het zeer intensief is voor de kinderen. Elke dag heeft een thema meegekregen naar aanleiding van de bovengenoemde fasen.

U kunt inschrijven via een inschrijfformulier. Hier staan ook wat vragen om een beter beeld van uw kind te krijgen. U zult merken dat het werken met deze tekentechniek door zal werken in de tussenliggende periode. U kunt natuurlijk ook altijd tussentijds samen met uw kind de tekenoefeningen herhalen. Of misschien, nadat er meerdere dagen zijn gedaan, de oefeningen thuis doen, in de volgorde die het kind zelf aangeeft.

Gedurende de cursus zal ondanks de thema dagen rekening worden gehouden met de fase waar het kind zich in bevindt.

Voor het inschrijfformulier en data: zie contact

a_ArrowLine_107
Kleurenrijk
Kleurenrijk