a_ArrowLine_106
kleurenrijk09
a_ArrowLine_102
kleurenrijk_logo klein0202
kleurenrijk_logo klein0202

Home

onderwater horizontaal kleiner2 Wie ben ik?

onderwater horizontaal kleiner2 Tekenlessen             -Volwassenen
     - Kids
     - Samen


onderwater horizontaal kleiner2  Workshops
     - Volwassenen
     - Kids
     - Bedrijven


onderwater horizontaal kleiner2  Eigen werk


onderwater horizontaal kleiner2 
Reiki

onderwater horizontaal kleiner2  Contact

 

Wie ben ik?

Tekenen heeft altijd al een grote rol in mijn leven gespeeld. Vroeger maakte ik graag kras tekeningen, die ik daarna in ging kleuren. Heerlijk rustgevend vond ik dat. Tijdens mijn opleidingen heb ik ook altijd getekend en later heb ik nog 6 jaar bij Pro Arte onder leiding van Henk Hollebeek geaquarelleerd. Na de geboorte van mijn kinderen merkte ik dat het gewone tekenen mij benauwde. Ik wilde vrijheid, zelf dingen  maken.

Na met veel plezier  de 2-jarige opleiding spiritueel kunstzinnig tekenen bij opleidingscentrum Klankkleur te hebben gedaan, werd het tijd om zelf aan de slag te gaan. Tijdens deze opleiding heb ik met mensen samen getekend en voor groepen gestaan om ervaring op te doen. Ik heb ook veel inzicht in mijn handelen gekregen en in wat ik nu eigenlijk wilde worden als ik later groot ben. Want dat was in al die jaren hiervoor mijn grote vraag.

Waar mijn plezier in ligt? In het lesgeven en het voeren van gesprekken met de tekening erbij. Mensen inzicht in zichzelf laten ervaren.

Ik werk graag met verschillende materialen zoals: lyra potloden, pastelkrijt, ecoline, wasco, acrylverf, olieverf, maar ook met klei, papier, glitters en muziek!

En nu is het eindelijk zover.....

 

kleurenrijk_logo klein0202

Peggy Huntink - Caljouw

Ik ben 35 jaar

Getrouwd met Dennis en moeder van 2 meiden Iris en Maaike