a_ArrowLine_106
kleurenrijk09
a_ArrowLine_102
kleurenrijk_logo klein0202
kleurenrijk_logo klein0202

Home

onderwater horizontaal kleiner2 Wie ben ik?

onderwater horizontaal kleiner2 Tekenlessen             -Volwassenen
     - Kids
     - Samen


onderwater horizontaal kleiner2  Workshops
     - Volwassenen
     - Kids
     - Bedrijven


onderwater horizontaal kleiner2  Eigen werk


onderwater horizontaal kleiner2 
Reiki

onderwater horizontaal kleiner2  Contact

 

Wat zijn spirituele / kunstzinnige tekenlessen?

Wanneer je met kleurpotloden aan de slag gaat, wordt je innerlijke energie zichtbaar op papier. Al kijkende naar je tekening en doormiddel van een speciale vraagtechniek van mij als begeleidster kom je tot eigen inzichten. De manier waarop dingen in vorm en kleur worden weergegeven zeggen veel over hoe je in het leven staat. Ze kunnen volwassenen inzicht geven hoe om te gaan met thema’s als: loslaten, grenzen stellen, rouw en verlies verwerking , je energie huishouding in het algemeen  en vanuit welke beweegredenen je handelt. Maar het is vooral iets waarvan je nieuwe energie krijgt, waarvan “alles weer gaat stromen” en waarmee oude patronen kunnen worden losgelaten.

Bij kinderen gaat het er vooral om dat zowel plezier als ontspanning voorop staan. Bij hen bevordert het motorische vaardigheden, ruimtelijk inzicht, zelfvertrouwen en het zelfbesef.

Natuurlijk is het ook erg leuk om samen met je kind te tekenen.

In de lessen maken we gebruik van verschillende materialen zoals: lyra potloden, pastelkrijt, ecoline, wasco, acrylverf, olieverf, maar ook met klei, papier, glitters en muziek!

 

kleurenrijk_logo klein0202